Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Γιώργος Λέφας για υπόθεση Γεωργούλη: «Δεν χρειάζεται πια να κρεμάμε τους ανθρώπους στις πλατείες»

"Έβλεπα ότι είναι ένα ταλαντούχο παιδί, όμορφο, με πάρα πολλές κατακτήσεις" υπογράμμισε ο ηθοποιός Γιώργος Λέφας.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιώργος Λέφας και η Ευτυχία Μοσχάκη σχετικά με την υπόθεση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνάδελφο του, Αλέξη Γεωργούλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λέφας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλα αυτά είναι θέματα που πρέπει βέβαια να τα λύσει η δικαιοσύνη. Ας περιμένουμε λίγο. Δεν χρειάζεται πια να κρεμάμε τους ανθρώπους στις πλατείες πριν βγουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων. Συμπαραστέκομαι στο κίνημα metoo γιατί κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει και σαφώς δεν το συζητώ».

«Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με τον Αλέξη Γεωργούλη γιατί ήμουν και παλιότερος και επίσης ήμουν σε μια στιγμή που έφυγα. Τον ήξερα και έβλεπα ότι είναι ένα ταλαντούχο παιδί, όμορφο, με πάρα πολλές κατακτήσεις. «Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να κάτι τέτοιο;» έλεγες».

Δειτε το βιντεο εδω

«Τον Αλέξη Γεωργούλη πραγματικά δεν τον γνωρίζω, δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί αλλά είμαι πάντα με το μέρος των γυναικών οι οποίες έχουν το θάρρος να μπορούν να μιλήσουν γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο και επώδυνο αυτό για να το κάνει κάποια κοπέλα» συμπλήρωσε, επίσης, η Ευτυχία Μοσχάκη στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου και την κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου