Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Μαντώ Γαστεράτου: «Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά πράγματα που έκανα στην τηλεόραση»

"Το Nomads ήταν το εφαλτήριο για να στραφώ στην ψυχανάλυση", δηλώνει η Μαντώ Γαστεράτου.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου.

 Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στο πέρασμά της από την τηλεόραση, ενώ σχολιάζει και τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

«ψΣτην παρούσα φάση δεν θα άντεχα να λείπω περισσότερες ώρες από το σπίτι. Έχουν γίνει προτάσεις, όταν είμαι έτοιμη και εφόσον βρεθεί ένα project στο δικό μου φάσμα ενδιαφερόντων, το συζητάμε. Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή για την ψυχή», δηλώνει η Μαντώ Γαστεράτου.

«Πολύ καλά θα κάνει που θα σταματήσει. Καθημερινή εκπομπή, σχολιαστικό πρόγραμμα και όλο αυτό ντυμένο με γερές δόσεις χιούμορ. Ε πόσο πια; Μπορεί ο άνθρωπος να έφτασε στα μη περαιτέρω. Θα ήθελα να τον δω σε ένα σήριαλ», σχολιάζει για τον Νίκο Μουτσινά.

Έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει κάνει στην τηλεόραση;

«Για πάρα πολλά. Οι επιλογές μου βασίζονταν κυρίως στον παρορμητισμό μου και στην ανάγκη μου για κάλυψη βαθύτερων αναγκών. Στο εδώ και τώρα δεν θα τις έκανα. Το Nomads δεν το μετάνιωσα, γιατί ήταν το εφαλτήριο να στραφώ στην ψυχανάλυση. Αν μου έδιναν πάρα πολλά λεφτά για 1-2 μήνες, θα το έκανα», παραδέχεται.

Τέλος, όσον αφορά τη σκληρή κριτική που δέχονται συχνά τα πρόσωπα της τηλεόρασης, η Μαντώ Γαστεράτου απαντά: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που όταν βγαίνει ένα νέο πρόσωπο, μία γυναίκα στην τηλεόραση, περιμένουν όλοι πάνω από το κεφάλι της σαν επικριτικός γονέας να δουν τι βαθμούς θα φέρει. 

Δειτε το βιντεο εδω

Η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν δύο τέτοιες περιπτώσεις που έφαγαν πολύ… ξύλο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου