Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Θανάσης Πάτρας: «Έχουν μπει κανόνες στην τηλεόραση, δεν σταυρώνουμε πια έναν άνθρωπο»

"Σε σχέση με την ασυδοσία που υπήρχε τότε, είναι προτιμότερο το τώρα" εξηγεί ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Θανάσης Πάτρας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη την Κυριακή στο MEGA. 

Μέσα σε όλα, ο γνωστός παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού μίλησε για τα δοκιμαστικά που έχει κάνει για τηλεπαιχνίδι στο παρελθόν, τις αλλαγές με τον χρόνο στην τηλεόραση αλλά και τις φιλίες μέσα από τον χώρο.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Πάτρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «απωθημένα στη δουλειά δεν έχω, απλώς έχω κάνει πολλά δοκιμαστικά για τηλεπαιχνίδια. Δηλαδή πρέπει να έχω κάνει πέντε δοκιμαστικά. Είναι ένα τηλεπαιχνίδι που είχε κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τελικά στο MEGA, ο «Εισοδηματίας». Ένα άλλο το είχε κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επίσης στο MEGA, «Minute to win it» και το πιο πρόσφατο ήταν το «Τζόκερ» που έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης. Δεν το έχω απωθημένο απλά λέω, «ρε παιδί μου, «μία, δύο, τρεις, τέσσερις» κάποια στιγμή θα γινόταν αλλά δεν έγινε».

«Δεν νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι δραστικά στην τηλεόραση. Την δουλειά που κάνουν σήμερα τα social media, μπορεί να την έκανε παλαιότερα η τηλεόραση. Δεν υπάρχει αθώα εποχή, δεν ήταν τέλεια η τηλεόραση. Ίσα ίσα που τώρα έχουν μπει και κάποιοι κανόνες σε επίπεδο της πολιτικής ορθότητας. Δηλαδή μιλάμε καλύτερα, δεν σταυρώνουμε έναν άνθρωπο και υπάρχουν κανόνες οι οποίοι τηρούνται. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν γίνει πιο ευγενικοί αλλά, σε σχέση με την ασυδοσία που υπήρχε τότε, είναι προτιμότερο το τώρα».

Δειτε το βιντεο εδω

«Έχω λίγους φίλους από τον χώρο αλλά καλούς. Η δουλειά είναι δουλειά. Αν τύχει να κάνεις έναν φίλο μέσα από τη δουλειά είναι μεγάλη περιουσία» πρόσθεσε, ακόμα, ο Θανάσης Πάτρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου