Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου»

«Θεώρησα ότι είναι νορμάλ να σε απαξιώνει ο άλλος, να σε εκφοβίζει», λέει η Παυλίνα Βουλγαράκη μιλώντας για την κακοποιητική σχέση που είχε βιώσει.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. 

Η τραγουδίστρια μίλησε για το θέμα που έχει με τον ύπνο, αλλά και για την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει βιώσει σε σχέση.

«Πριν από κάθε μου εμφάνιση καθαρίζω με φασκόμηλο όλο το χώρο και προσεύχομαι. Ήμουν πάντα απαισιόδοξη. Είχα ηττοπάθεια, αλλά πλέον έχω περάσει στην άλλη πλευρά. Η απώλεια ενός φίλου μου με έκανε να αναθεωρήσω τον τρόπο σκέψης μου.

Πριν δύο χρόνια έπαθα μια τρελή κρίση πανικού κι έχασα κάθε επαφή με το περιβάλλον. Χρειάστηκε να πάω σε γιατρό. Από τότε είπα πως θα χαίρομαιμε τη δουλειά μου, αλλιώς θα κάτσω σπίτι μου», είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε στη συνέχεια: «Όταν είπα πως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου. Σε πρώτο ραντεβού με έχει πάρει ο ύπνος, ενώ μου μιλούσε».

Για την κακοποιητική σχέση στην οποία είχε βρεθεί, η Παυλίνα Βουλγαράκη ανέφερε: «Ήμουν πολύ μικρή τότε, είχαμε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Δυσκολεύτηκα μετά να καταλάβω τι είναι υγιές. Στην επόμενη σχέση, επειδή δεν υπήρχε φυσική βία, θεώρησα ότι είναι νορμάλ, να σε απαξιώνει ο άλλος, να σε εκφοβίζει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου