Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Θάνος Καληώρας: «Με φώναξε και μου είπε ότι η Τζέσυ δεν είχε πια καμία επαφή»

"Δεν είχα μυστικά με την Τζέσυ Παπουτσή" εξομολογήθηκε ο Θάνος Καληώρας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θάνος Καληώρας στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα όπου και βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη στον Alpha. 

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην μακρόχρονη σχέση του με την αείμνηστη Τζέσυ Παπουτσή και τη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της.

Ειδικότερα, ο Θάνος Καληώρας εξομολογήθηκε πως «τον τελευταίο καιρό ήμουν πολύ κοντά της. Δεν είχα μυστικά με την Τζέσυ, ήμασταν πάρα πολλά χρόνια μαζί. Αφού είχαμε πια χωρίσει, είχαμε πολύ στενή επαφή και στενή σχέση. Είχαμε ένα παιδί άλλωστε και το παιδί αυτό δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να είναι είτε με την μία είτε με την άλλη πλευρά. Συμπορευτήκαμε πάντοτε μαζί με τον Γιώργο, ο οποίο είναι βέβαια και ένα διαμάντι – παιδί. Δεν είναι απλώς ένα παιδί, είναι ένα διαμάντι και αυτό είναι το καμάρι μου σε όλη μου τη ζωή. Όπως ήταν και το καμάρι της μητέρας του στην προκειμένη περίπτωση».

«Δεν είχαμε όμως να κρύψουμε κάτι, δεν χωρίσαμε κάτι με την Τζέσυ. Χωρίσαμε απλά και από εκεί και πέρα πορευτήκαμε ο καθένας στη ζωή του. Άλλωστε και με τον Γιάννη, που ήταν ο μετέπειτα σύζυγος της Τζέσυς, κάνουμε τόσο πολύ παρέα και ήμαστε τόσο πολύ μαζί που πραγματικά αυτό νομίζω ότι κάτι λέει».

«Η προτεραιότητα είναι πάντα τα παιδιά στη ζωή μας. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που φέρνουμε στη ζωή, το παιδί μας. Όχι μόνο όταν γεννιέται αλλά και κατά τη διάρκεια της πορείας της ζωής του» πρόσθεσε, ακόμα, ο Θάνος Καληώρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Το τελευταίο διάστημα η Τζέσυ είχε επαφή με το περιβάλλον, απλώς πηγαίναμε το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη στους γιατρούς μαζί γιατί δεν μπορούσε να οδηγήσει. 

Δειτε το βιντεο εδω

Μετά τη γιορτή του Γιώργου, ήμουν τέσσερις ώρες πριν στο σπίτι, ήταν μέσα σε μια κατάσταση που ξεκουραζόταν, αργότερα με φώναξε ο Γιάννης και μου είπε ότι δεν είχε καμία επαφή. Έτσι πήγαμε στο νοσοκομείο, από εκεί και πέρα έχασε πια την επαφή με το περιβάλλον και με τις επεμβάσεις που έγιναν

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου