Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ετεοκλής Παύλου: Τα νεότερα για την υγεία της Ελένης Χατζίδου – Το βίντεο της τραγουδίστριας

"Σήμερα πονάω λίγο περισσότερο. Ξεκίνησα θεραπείες με κορτιζόνη, πολλή κορτιζόνη για 16 μέρες", τόνισε η Ελένη Χατζίδου.

Έναρξη χωρίς την Ελένη Χατζίδου έκανε σήμερα (15/3) και για ακόμη μία ημέρα στο Breakfast@Star ο Ετεοκλής Παύλου. 

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Star αναφέρθηκε στην υγεία της συζύγου του, η οποία τα τελευταία 24ωρα ταλαιπωρείται λόγω ενός τραυματισμού.

«Καλημέρα, καλημέρα, εδώ είμαστε πιο γιορτινοί από ποτέ. Το Ελενάκι, το κορίτσι μου, η γυναίκα μου, δεν είναι μαζί μας αλλά είναι πολύ καλά και από Τρίτη – πρώτα ο Θεός – θα είναι στην παρέα μας», είπε καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές ο Ετεοκλής Παύλου, με τους συνεργάτες της εκπομπής να στέλνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στην τραγουδίστρια.

Το απόγευμα της Πέμπτης (14/3) η Ελένη Χατζίδου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της κατάστασής της, αναρτώντας ένα σχετικό story στο Instagram από το… κρεβάτι του πόνου.

«Σήμερα πονάω λίγο περισσότερο αριστερά στον αυχένα μου. Το χέρι είναι μια χαρά. Ουσιαστικά το χέρι χτύπησα, αλλά από το τράνταγμα, τα χειρότερα πήγαν στον αυχένα. Ξεκινάω φυσιοθεραπείες, ξεκίνησα θεραπείες με κορτιζόνη. Πολλή κορτιζόνη για 16 μέρες. Πιστεύω σιγά σιγά να αρχίσουν να με πιάνουν αυτά που παίρνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Φοράω το κολάρο γιατί με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν οδηγώ, δυσκολεύομαι. Την πρώτη μέρα που πήγα να οδηγήσω για να πάω στην εκπομπή και τελικά δεν μπόρεσα να βγω, με έπιασε μια απίστευτη ζαλάδα και η παραγωγή με έστειλε με ταξί στο σπίτι», έκλεισε την περιγραφή της η τραγουδίστρια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου