Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ευγενία Μανωλίδου: «Η τηλεόραση ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή μου και είχε ημερομηνία λήξης»

"Είχα διάφορα θέματα οικογενειακά και δεν ήθελα ο Άδωνις να χειρίζεται τα δικά μου προβλήματα" εξομολογήθηκε η Ευγενία Μανωλίδου.

Μαζί με τον σύζυγο της, Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε η Ευγενία Μανωλίδου στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω»  με τον Νίκο Χατζηνικολάου τη νύχτα της Πέμπτης στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γοητευτική και αναγνωρισμένη διεθνώς μαέστρος αναφέρθηκε στην απόφαση να εμπλακεί στο παρελθόν με την τηλεόραση εξηγώντας γιατί θεωρεί εκείνη την περίοδο ως ένα διάλειμμα στη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία Μανωλίδου εξομολογήθηκε πως «για μένα η τηλεόραση ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή μου, ένα αναγκαίο διάλειμμα όμως γιατί περνούσα μια περίοδο πάρα πολύ δύσκολο τότε. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 να εργαστώ για ένα διάστημα, την αποδέχθηκα με ανακούφιση δεν σας κρύβω.

«Η βασική μου ενασχόληση με την τηλεόραση διήρκεσε τρία χρόνια. Μάλιστα δεν ξέρω αν έκανε και καλό στον Άδωνι που ήμουν στην τηλεόραση, αλλά παρόλα αυτά δεν ήταν κάτι το οποίο ήθελα. Ήταν στην αρχή τότε, δεν ήταν τώρα όπως έχει εξελιχθεί. Μια τριετία πολύ έντονη από την οποία έμαθα και γω πολλά πράγματα και τελείωσε ένα διάστημα».

«Για μένα είχε ημερομηνία λήξης όλο αυτό από την αρχή. Εγώ είχα διάφορα θέματα οικογενειακά, έπρεπε να ανταπεξέλθω, δεν ήθελα ο Άδωνις να χειρίζεται τα δικά μου προβλήματα. Μου έτυχε αυτή η ευκαιρία και ως ευκαιρία την είδα, ευκαιρία ήταν, έμαθα πολλά πράγματα, αλλά δεν ήταν κάτι που θα μπορούσα να κάνω σε όλη τη ζωή μου. Δεν ήταν αυτό το όνειρο μου, δεν σκεφτόμουν πως θα βγω στην τηλεόραση, προέκυψε και το έκανα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ευγενία Μανωλίδου στο βραδινό talk show με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου