Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ερχόμουν για την πρεμιέρα 5 μηνών έγκυος και έλεγα πού πάω τώρα;»

"Σε ό,τι περνούσε από το χέρι μου έκανα ό,τι μπορούσα για να έχουμε την καλύτερη δυνατή έκβαση και εξέλιξη σε όποιο ζήτημα και αν αντιμετωπίσαμε", εξομολογείται η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το Happy Day έκλεισε σήμερα τα 10 χρόνια στον αέρα του Alpha, 10 χρόνια επιτυχίας. 

Η συγκίνηση για την Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν μεγάλη και η ίδια θέλησε να πει δυο λόγια από καρδιάς.

«Δεν είχα έρθει προετοιμασμένη για τόσα συναισθήματα, αλλά είναι 10 χρόνια. Από τη μία είναι 10 χρόνια που πέρασαν τόσο γρήγορα, αλλά από την άλλη είναι τόσο γεμάτα. Υπάρχει αυτή η αντίθεση μέσα μου. Από τη μία κλείνω τα μάτια και θυμάμαι που ερχόμουν για την πρεμιέρα έγκυος 5 μηνών και έλεγα πού πάω τώρα, τι κάνω; Κάτι μέσα μου έλεγε, έχεις να χάσεις κάτι; Πήγαινε. ήρθε τόσο αιφνιδιαστικά και απροσδόκητα αυτή η πρόταση που…», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:

«10 χρόνια μετά, ήρθα σήμερα το πρωί και λέω πώς γίνεται να έχω την ίδια χαρά που είχα και να βλέπω τα χρώματα του ουρανού που ξημερώνει».

«Σε ό,τι περνούσε από το χέρι μου έκανα ό,τι μπορούσα για να έχουμε την καλύτερη δυνατή έκβαση και εξέλιξη σε όποιο ζήτημα και αν αντιμετωπίσαμε. Και κάποια πράγματα αν έγιναν όπως ίσως δεν ήθελα, δεν περνούσε από το χέρι μου να τα κάνω διαφορετικά. Για μένα προσωπικά το σημαντικότερο είναι να επενδύεις στις σχέσεις που έχεις δημιουργήσει κι εγώ έχω επενδύσει σε καθένα ένα από εσάς σε κάθε επίπεδο», εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου