Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

«Φωτιά στα κόκκινα» η Μαρία Κορινθίου! Η σ*ξι εμφάνιση στο θέατρο (φωτο)

Βραδιά θεάτρου η χθεσινή για την Μαρία Κορινθίου!

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Λαμπέτη για να παρακολουθήσει την παράσταση «Πανικός στο υπουργείο» και έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο outfit της!

Καλοκαιρινή και σέξι, η γνωστή ηθοποιός συναντήθηκε μετά την παράσταση με τους πρωταγωνιστές, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Μάριος Αθανασίου με τον οποίο συνεργάστηκε τον χειμώνα, κάνοντας μια guest εμφάνιση στη σειρά του Ant1 «Κάτι χωρισμένα Παλικάρια». Ενώ , συνάντησε και πολλούς φίλους και συναδέλφους στην παράσταση.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

O ΑΚΗΣ  είναι ο νέος υπουργός παιδείας . Η NIKH είναι  η πιστή του συνεργάτης και διευθύντρια του υπουργείου.  Είναι χωρισμένη από πάντα με τον πατέρα της κόρης της ΣΑΡΑΣ , που έχει αναθρέψει μόνη της. Αλλά η ΣΑΡΑ είναι στην ηλικία που θέλει να είναι ανεξάρτητη… Η ΝΙΚΗ  απογοητευμένη από  τους άντρες , δεν έχει εδώ και χρόνια καμμία περιπέτεια, αντίθετα με τον   ερωτιάρη πατέρα της  ΚΩΣΤΑ… και τον ερωτοχτυπημένο υπουργό που προσπαθεί να κρυφτεί από την γυναίκα του! Ο κόσμος της είναι το υπουργείο : εκεί ζει, εκεί υπολογίζει να εγκαταστήσει την κόρη της , εκεί κυκλοφορεί και ο πατέρας  της! Η ΝΙΚΗ  πνίγεται… Η εμφάνιση του Γιαννάκη στην ζωή της, θα διαλύσει στην στιγμή τον μικρό της κόσμο…

Δες φωτογραφίες:






Φωτογραφίες: NDP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου