Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Ελληνίδα τραγουδίστρια έκρυβε τον νέο της σύντροφο εδώ και ένα χρόνο (φωτο)

Εδώ και έναν χρόνο, η τραγουδίστρια ζει τον απόλυτο έρωτα και δεν το είχε πάρει κανείς είδηση!

Η ίδια είναι χαμηλών τόνων, και ενώ στο παρελθόν, σχέση της με γνωστό σκηνοθέτη είχε δει το φως της δημοσιότητας, εκείνη απέφευγε -και συνεχίζει να αποφεύγει- να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Τον τελευταίο χρόνο, όσοι την έβλεπαν σε εξόδους της με νεαρό επιχειρηματία δεν πήγαινε το μυαλό τους ότι είναι ζευγάρι, αφού ήταν αρκετά διακριτικοί και οι δύο.

Τώρα, όμως, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram όπου έγινε και η αποκάλυψη.

Δείτε ποια είναι η τραγουδίστρια και μάθετε την ταυτότητα του συντρόφου της στην gallery που ακολουθεί:

Τον τελευταίο χρόνο η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη αλλά φρόντισε να κρατήσει καλά κρυμμένο το μυστικό της.Εκείνος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον ψηφιακό χώρο...

 Ο λόγος για την Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία αποφεύγει να δημοσιοποιεί πράγματα για την προσωπική της ζωή


Η τραγουδίστρια είναι in love με επιχειρηματία...

 Γι' αυτό και κανείς δεν είχε καταλάβει κάτι...
Ο Θανάσης Σοφιανός της έχει κλέψει την καρδιά.

Ένα χρόνο που είναι μαζί, έχουν πραγματοποιήσει δημόσιες εμφανίσεις αλλά πρόσεχαν και οι δύο να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.


 Γι' αυτό και κανείς δεν είχε καταλάβει κάτι...


Αυτή είναι η πρώτη τους φωτογραφία που δημοσίευσε η Παυλίνα Βουλγαράκη στο instagram της

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, καθώς είναι απόφοιτοι του Κολεγίου Αθηνών και έχουν πολλές κοινές παρέες. Ωστόσο, όταν ήρθαν πιο κοντά συνειδητοποίησαν ότι έχουν πολλά περισσότερα κοινά στοιχεία απ' ότι πίστευαν.

Σύμφωνα με τη Real, οι δυο τους μένουν στο κέντρο της Αθήνας και δεν έχουν προγραμματίσει καλοκαιρινές διακοπές, αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι αυξημένες.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου