Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019

Happy Day: «Κάγκελο» η Τσιμτσιλή με τον Τζώρτζογλου - Δεν της έδειχνε τη βέρα του (βιντεο & φωτο)

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα παντρεύτηκαν στην Κρήτη, το Σάββατο που μας πέρασε!

Ο γάμος έγινε στο μικρό εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων. Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός. Κουμπάροι ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Ο ηθοποιός τη δεύτερη μέρα μετά το γάμο του, βρέθηκε στο Happy Day και αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή όλα όσα συνέβησαν στο γάμο του, ακόμα και αυτά που δεν κατέγραψαν οι φωτογράφοι.

Ο ηθοποιός ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του Alpha ότι αγόρασε τις βέρες δύο μέρες πριν τον γάμο και μόλις η Σταματίνα του είπε να την δει… εκείνος έκανε σα μικρό παιδί. Δεν ήθελε να την δείξει με τίποτα και η παρουσιάστρια γελούσε νευρικά!

«Λέω Σοφία τα έχουμε ετοιμάσει όλα εκτός από τα βασικά, πρέπει να βρούμε τις βέρες» είπε μεταξύ άλλων ο Στράτος στον αέρα του Happy Day και η Σταματίνα μόλις ο ηθοποιός είπε τη λέξη «βέρα», θέλησε να την δει…

Η παρουσιάστρια σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε δίπλα του για να τη δει καλύτερα, όμως την αντίδραση του Στράτου σίγουρα δεν την περίμενε!


Δεν μπορούσε να πιστέψει η Τσιμτσιλή την αντίδραση του Στράτου, όταν του ζήτησε να δείξει τη βέρα του.


Την έπιασε νευρικό γέλιο με τον νιόπαντρο ηθοποιό


Ο Στράτος δεν ήθελε με τίποτα να της δείξει την βέρα του


Τελικά, η Σταματίνα κατάφερε να την δει και να έχει ένα πλάνο με τη βέρα του ηθοποιού; Δείτε το βίντεο!

«Δεν την βγάζω! Άσε την κάτω! Δεν την βγάζω! Την ίδια έχει και η Σοφία, δεν τις κλέψαμε!», είπε ο Στράτος και η Σταματίνα γελούσε νευρικά! Τελικά, η Σταματίνα κατάφερε να δει τη βέρα του και να έχει ένα πλάνο της; Δείτε την αποκάλυψη στο βίντεο που ακολουθεί!πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου