Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έχω καεί στο χυλό οπότε φυσάω και το γιαούρτι…»

"Είμαι πολύ καχύποπτη, γενικά, δεν εμπιστεύομαι εύκολα"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό «Λοιπόν» με αφορμή τη νέα κωμική σειρά του Alpha, «Κρατάς μυστικό». Αυτή την περίοδο, επίσης, η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στο μιούζικαλ «Hairspray» στο θέατρο Ακροπόλ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε, μέσα σε όλα, για την σχέση που η ίδια έχει με τα «μυστικά» αλλά και το κομμάτι της παρουσίασης.

Κρατάς μυστικό…. Ντορέττα;

Στη ζωή μου; Δεν μου παίρνεις λέξη, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν θα μου πάρεις λέξη για τους άλλους, ποτέ, πουθενά. Αν είναι κάτι προσωπικό, ακόμα και αν δεν μου πεις την κλασική ατάκα «Σε παρακαλώ, δεν θέλω να το πεις πουθενά», δεν θα το πω. Πολλές φορές έχω βρεθεί να ακούω σε παρέες: «Έμαθα αυτό…» κι εγώ κάθομαι και κοιτάζω, δεν λέω τίποτα και ας το γνωρίζω από πέρυσι.

Για τον εαυτό μου μιλάω σε συγκεκριμένα άτομα, γιατί έχω «καεί στο χυλό, οπότε φυσάω και το γιαούρτι». Είμαι πολύ καχύποπτη, γενικά, δεν εμπιστεύομαι εύκολα. Αν κάποιος θέλει να μου πει κάτι, δεν έχει να φοβάται τίποτα, δεν το λέω πουθενά.

Η παρουσίαση σού λείπει;

Αυτό που κάνω τώρα με καλύπτει και με γεμίζει. Στο μέλλον μπορεί να προκύψει κάτι με την παρουσίαση, μου αρέσει κι αυτό το είδος στον χώρο. Δεν πιστεύω ότι έχω τελειώσει με την παρουσίαση. Τώρα, με σίριαλ και θέατρο, δεν θα μπορούσα ούτε να το σκεφτώ.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου