Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Η επιθυμία να νιώθεις πιο ανεξάρτητη και ενδυναμωμένη είναι πιο ισχυρή από ποτέ και εσύ ασχολείσαι με καταστάσεις που τροφοδοτούν και ικανοποιούν αυτή σου την ανάγκη. Ο διαχωρισμός ανάμεσα σε εργασία και ανάπαυση είναι ένα στοίχημα για σένα που φαίνεται να το καταφέρνεις με σωστή οργάνωση και πιο στενή συνεργασία με συναδέλφους.
Η προνοητικότητα και η προετοιμασία των στόχων σου είναι το μυστικό της επιτυχίας. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Είναι σημαντικό για εσένα αυτήν την περίοδο να μπορείς να κρατάς τον έλεγχο των συναισθημάτων και καταστάσεων. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι, ακόμα τουλάχιστον, όλα αυτά που σου τάζουν και σου υπόσχονται.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να μπορέσεις να επαναφέρεις τις ισορροπίες στη ζωή σου, τόσο τις πνευματικές όσο και τις υλικές. Εκμεταλλεύσου τις δεξιότητές σου στα εργασιακά και προσπάθησε να συναναστραφείς με ανθρώπους που σε εμπνέουν και σε ενθαρρύνουν. Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και τη σχέση σας είναι πιο ισχυρό από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, μη λες όχι σε νέες γνωριμίες και μην είσαι αυστηρή στην κριτική σου απέναντί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Οι σημερινές επιρροές σε ενθαρρύνουν να φτάσεις σε μια ευχάριστη ισορροπία μεταξύ πρακτικότητας και έμπνευσης. Είναι ιδανική στιγμή για να γίνεις πιο ευέλικτη προκειμένου να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ποσειδώνας που συνδέονται αρμονικά ενισχύουν την ικανότητά σου να συνδυάσεις επιστήμη, γνώση και πίστη. Έκφρασε και δείξε την αφοσίωσή σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Καιρός να παραδεχτείς τις αλήθειες σου για να μπορέσετε να κάνετε κοινά όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πληθώρα θαυμαστών, γι’ αυτό και καλείσαι αυτήν τη φορά και σε αυτήν τη φάση της ζωής σου να κάνεις τις σωστές επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μπορείς να βρεις τρόπους να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με δραστηριότητες που τροφοδοτούν το πνεύμα σου και ενθαρρύνουν την έκφρασή σου. Ταυτόχρονα είσαι πρόθυμη και διατεθειμένη να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να φτάσεις τους στόχους σου ακόμα και αν οι ανταμοιβές είναι μακροπρόθεσμες. Μπορείς να φτάσεις σε ευφάνταστους και πρακτικούς τρόπους προκειμένου να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι προκλήσεις είναι πολλές στη ζωή σου αυτό το διάστημα. Απόλαυσε τη διασκέδαση και κοίτα να περάσεις καλά.

ΛΕΩΝ ♌

Είσαι σε μια καλή κατάσταση για μια θετική αλλαγή του τρόπου ζωής σου ή να βρεις τρόπο να διαχειρίζεσαι καλύτερα και πιο αποτελεσματικά το χρόνο σου. Επίσης μπορείς να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες και τη διατροφή σου. Φρόντισε να διατηρήσεις τον έλεγχο των εργασιακών σου στα δικά σου χέρια και μην αναθέτεις δικές σου υποχρεώσεις σε τρίτα πρόσωπα. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες να απολαύσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και να προσθέσεις ενδιαφέρον και κοινές εμπειρίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανανέωση της εμφάνισής σου θα βοηθήσει στο να πάρεις τα πάνω σου και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σήμερα μπορεί να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα με ένα άλλο μάτι, πιο αισιόδοξο, που σου εμπνέει ασφάλεια και ζεστασιά. Είσαι δεσμευμένη να αξιοποιείς στο έπακρο τα ταλέντα σου και με βελτιωμένη αυτοπειθαρχία που αντικατοπτρίζεται και στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές. Το επίκεντρό σου είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα. Κάνε ένα ανανεωτικό ξεκίνημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου παίρνοντας πρωτοβουλίες. Καλώς ή κακώς εσύ κινείς τα νήματα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πάρει τα πάνω σου και η προσωπικότητά σου δεν περνά από πουθενά απαρατήρητη.

ΖΥΓΟΣ ♎

Το σπίτι, η οικογένεια, η εργασία, οι περισσότεροι τομείς της ζωής σου κερδίζουν απ’ την καλή και δημιουργική σου διάθεση σήμερα. Δίνεις περισσότερη προσοχή τόσο στις υλικές όσο και στις πνευματικές σου ανάγκες. Η εξισορρόπηση της δουλειάς, της ζωής και του σπιτιού σου είναι η μαγική συνταγή της ευτυχίας σου. Έχεις διαμορφώσει έτσι το πρόγραμμα των υποχρεώσεών σου που σου απελευθερώνεται χρόνος για να ονειρευτείς, να φανταστείς και να καινοτομήσεις. Εισπράττεις τα όσα χρειάζεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου όπως τρυφερότητα, αισθησιασμό και πραγματικό ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, μέρα με τη μέρα διαπιστώνεις πως άδικα ταλαιπώρησες τον εαυτό σου τόσο καιρό. Αξίζεις να διεκδικήσεις πολλά περισσότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου και το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα, σε επηρεάζει άμεσα και θετικά, καθώς αποδεικνύεται πως οι προσπάθειες και οι θυσίες σου έπιασαν τόπο. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αναζητήσεις τρόπους να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου μέσω δραστηριοτήτων που βελτιώνουν τη ζωή σου και εξασφαλίζουν κατά κάποιο τρόπο το μέλλον σου. Μπορείς να ανακαλύψεις επίσης τρόπους να διοχετεύσεις και να διαρθρώσεις τις δημιουργικές ιδέες σου και να αναπτύξεις τα ταλέντα σου. Καιρός να αντιμετωπίσεις σοβαρά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να πάρεις επιτέλους τις αποφάσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια συναρπαστική γνωριμία που έρχεται να σε αποζημιώσει για τα όσα έχεις περάσει στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είσαι σήμερα σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις πρακτικές και πνευματικές ανάγκες σου, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου μια υγιή ισορροπία στη ζωή σου. Κάποιες πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά έρχονται για να συμπληρώσουν το παζλ και τα κομμάτια που λείπουν απ’ τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Είναι καιρός να πιστέψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου να κατασταλάξεις στα συναισθήματά σου και να σταματήσεις να ταλαιπωρείς εκείνον, αλλά φυσικά και τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ήρθε η στιγμή να αποζημιωθείς και να δικαιωθείς απ’ τα όσα έχεις περάσει στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Είσαι σε πολύ καλή φόρμα για να ασχοληθείς σήμερα με σπουδές, προσωπικά ενδιαφέροντα και επικοινωνίες. Είσαι τόσο πρακτική στη σκέψη σου καθώς ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας που εναρμονίζονται αποκλείουν το ενδεχόμενο λάθους. Θέλεις να εμπλουτίσεις τόσο τις εμπειρίες σου στα εργασιακά που τολμάς καινούρια πράγματα. Μην ψάχνεις τις λύσεις που χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μέσα απ’ τις συμβουλές τρίτων προσώπων. Οι δυο σας θα βρείτε τις λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, σου δίνονται τόσες ευκαιρίες να εκπληρώσεις τις συναισθηματικές επιθυμίες σου που δεν φαντάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η αυξημένη πίστη στα ταλέντα και τις αξίες σου σε οδηγούν τώρα σε θετικές εξελίξεις, ακόμα κι αν φαίνεται ότι κοιτάζεις το παρελθόν πιο συχνά απ’ ότι συνήθως. Είναι μια καλή στιγμή για να λάβεις μέτρα για την επίτευξη των εργασιακών στόχων σου, να εκμεταλλευτείς τη σοφία σου και να αισθανθείς περήφανη για τον εαυτό σου. Είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να πάρεις αποφάσεις και να του συμπεριφερθείς τίμια και ειλικρινά. Εσύ που είσαι μόνη, γενικά τα πάντα γύρω σου δουλεύουν προς όφελός σου. Ο θαυμασμός που εισπράττεις, το φλερτ και το σύμπαν είναι με το μέρος σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Βρες τις ισορροπίες σου και μοίρασε σωστά το χρόνο και τη διάθεσή σου ανάμεσα σε εργασιακές υποχρεώσεις και προσωπική ζωή. Εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου και επίτρεψε να εισβάλουν στη ζωή σου νέα πρόσωπα. Έχεις τον ενθουσιασμό να προωθήσεις τα εργασιακά σχέδιά σου, όμως και την υπομονή της δράσης που απαιτείται. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου ευνοούνται, γι’ αυτό κι απόψε φρόντισε να επιδιώξεις ουσιαστικές συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα κυλά η μέρα σου αρκεί να είσαι σε θέση να αντιληφθείς το παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης που παίζεται γύρω σου.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου