Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020

Τα πρώτα λόγια του ιερέα για το περιστατικό με την πιστή και τη μάσκα: «Παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου ο κορονοϊός»

«Ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κορονοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Θεό»

Τη δική του απάντησε έδωσε ο ιερομόναχος Ιγνάτιος για το γεγονός ότι διέκοψε λειτουργία για 74χρονη που φορούσε μάσκα κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας.
Ο ναός της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας πανηγύριζε προς τιμήν της προστάτιδος Αγίας όταν συνέβη το περιστατικό.

«Αυτό το γεγονός που περιγράφουν με ανακρίβειες κάποιοι έχει κάποια αρχή. Η αρχή ξεκινάει από τη παγκόσμια δικτατορία που προσπαθούν να επιβάλλουν μέσω του ΠΟΥ σε όλο τον κόσμο, κάποιοι άνθρωποι.

Παγκόσμια δικτατορία, η οποία θα καταλήξει στη δικτατορία ενός προσώπου, του Αντιχρίστου. Δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία» ανέφερε ο πατέρας Ιγνάτιος μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1, η συγκεκριμένη μονή έχει αποσχιστεί από την Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Δειτε το Βιντεο:εδω

Ο πατέρας Ιγνάτιος που φέρεται να λειτουργεί αυτόνομα από την Αρχιεπισκοπή και τις οδηγίες που έχει δώσει για τον κορονοϊό αναφέρθηκε με σκληρό τόνο και στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πιστεύει στον κορονοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Θεό.

Τι συνέβη - «Δεν θέλω καρναβάλια στην εκκλησία μου»
Πρωτοφανές περιστατικό στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας το πρωί της Κυριακής.

Όπως αποκαλύπτει το kozanimedia.gr, ο ιερομόναχος Ιγνάτιος διέκοψε τη λειτουργία και είπε σε 74χρονη γυναίκα, που φορούσε μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό, (η μοναδική εντός του γεμάτου ιερού ναού), «δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου»!

Εκείνη, ωστόσο, αντέδρασε και αρνήθηκε να αποχωρήσει, παρά και τη σχετική προτροπή του επιτρόπου(!), ενώ εντύπωση προκαλεί η στάση των υπόλοιπων πιστών, καθώς δεν μίλησε κανένας!

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως η συγκεκριμένη μονή έχει εδώ και χρόνια «αποσχιστεί» από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με τους εκεί μοναχούς να χαρακτηρίζονται ως «φανατικοί αντιπατριαρχικοί».

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κόρη της 74χρονης γράφει: «Σε αυτόν λοιπόν τον ''ιερέα'' που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδώς και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας.

Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν... Μόνο ντροπή και θλίψη… Μεσαίωνας».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου