Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

Βίκυ Καγιά: Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω το GNTM, έγιναν πάρα πολλές συζητήσεις

«Συζητούσαμε για ένα δίμηνο και μέχρι τελευταία στιγμή που υπογράψαμε, δεν ξέραμε ακόμα»

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για μια δημιουργική προσπάθεια, ένα οικογενειακό πρόγραμμα που χαρίζει μόνο χαρά και χαμόγελα.

Ανυπομονώ για το νέο μου πόστο» είπε η Βίκυ Καγιά αναφερόμενη στην παρουσίαση του Dancing With The Stars που θα παρουσιάσει και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι σίγουρα θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή άλλης εποχής, τα κοστούμια θα γίνουν σε συνεργασία με το BBC, θα είναι ένα υπερθέαμα που όμοιό του δεν θα έχει επαναληφθεί

Η παρουσιάστρια παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί από το GNTM στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Τετάρτης.

Για την λήξη της συνεργασίας της με το GNTM, η Βίκυ Καγιά είπε πως: «Τα συναισθήματα ήταν λίγο περίεργα, γιατί ήταν η χαρά από τη μία και η πολύ μεγάλη συναισθηματική δυσκολία να αφήσω το άλλο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, έγιναν πάρα πολλές συζητήσεις και αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε αυτό γιατί θα έκανε καλό και σε εμένα και στο κανάλι και σε όλους. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM, για το οποίο έχω πονέσει, το αγαπάω κι έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Έχω τη λογική ότι πρέπει να αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Συζητούσαμε για ένα δίμηνο και μέχρι τελευταία στιγμή που υπογράψαμε, δεν ξέραμε ακόμα».«Δεν άφησα πίσω το GNTM, ό,τι χρειαστούν εκεί θα είμαι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου