Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021

Σαγκρία με καρπούζι

Στην πιο καλοκαιρινή εκδοχή της

Υλικά

12 φλ. τσαγιού καρπούζι σε κύβους, χωρισμένο

1 μπουκάλι ξηρό λευκό κρασί

1 φλ. τσαγιού βότκα

1/2 φλ. τσαγιού λικέρ Triple sec

1/2 φλ. τσαγιού απλό σιρόπι

1 μεσαίο λάιμ, κομμένο στα τέσσερα

1 πορτοκάλι, κομμένο σε σφήνες

1 φλ. τσαγιού φρέσκα μούρα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Τοποθετήστε τα 9 από τα 12 φλιτζάνια του τσαγιού καρπούζι σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να αποκτήσετε ένα πολύ λείο μείγμα.

Βήμα 2

Σουρώστε το χυμό σε μια κανάτα και προσθέστε το κρασί, τη βότκα, το λικέρ και το σιρόπι και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 3

Προσθέστε το υπόλοιπο καρπούζι, το λάιμ, το πορτοκάλι και τα βατόμουρα, ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε τη σαγκρία.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου