Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Η Έλλη Γελεβασάκη ξεκαθαρίζει για τη σχέση με τον Νικηφόρο

"Είπε ότι δεν θα άφηνε... με άλλον παρτενέρ την κοπέλα του στο J2US; Είναι παλαιών αρχών το παιδί μας" τόνισε η Έλλη Γελεβασάκη.

Η Έλλη Γελεβασάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. 

Η γοητευτική Ελληνίδα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Νικηφόρο και τις φήμες που τους θέλουν εδώ και λίγους μήνες να είναι ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Γελεβασάκη δήλωσε πως «είναι ράδιο αρβύλα. Ξεκίνησε το καλοκαίρι από τις κοινές διακοπές που κάναμε αλλά εμείς πήγαμε όλοι σαν παρέα. Απλά κυκλοφόρησε αυτή η φήμη, ότι με τον Νικηφόρο είμαστε ζευγάρι. Δεν ισχύει».

«Στο J2US ήταν υπέροχος! Η φωνή του, η παρουσία του… Με την Ιωάννα ταίριαξαν πάρα πολύ. Είχαμε μιλήσει και πιο πριν την εμφάνιση στην πρεμιέρα, του είχα στείλει «καλή επιτυχία» και μιλήσαμε αφού τελείωσε για να δω πως πήγε» πρόσθεσε η Έλλη Γελεβασάκη στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Είπε ότι δεν θα άφηνε… με άλλον παρτενέρ την κοπέλα του στο J2US; Είναι παλαιών αρχών το παιδί μας»!

Τέλος, η Έλλη Γελεβασάκη αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον πρώην σύζυγο της, Γιώργο Μανίκα για τον γιο τους.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου