Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Mad Clip: Θλίψη για το θάνατο του trapper – Το βίντεο από το μοιραίο βράδυ και η κατάθεση του οδηγού του Audi R8

Πώς έχασε τη ζωή του ο 34χρονος τραγουδιστής

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του trapper Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο νεαρός τραγουδιστής προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της πρόσκρουσης είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα.

Η Πυροσβεστική χρειάστηκε περισσότερες από 2 ώρες για τον απεγκλωβισμό του Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος το πραγματικό του όνομα).

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αργότερα την ίδια μέρα, έγινε γνωστό ότι η τροχαία αναζητούσε ένα μαύρο Audi R8, που εμφανιζόταν σε ένα βίντεο από το μοιραίο βράδυ να είναι δίπλα στην Porsche του Madclip λίγο πριν από το τροχαίο. Στο βίντεο αυτό, διακρινόταν το αυτοκίνητο του Mad Clip να ξεκινάει, όταν το φανάρι έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο. Δίπλα του ήταν το όχημα που αναζητούσε η τροχαία, το οποίο εκκινούσε αρκετά πιο γρήγορα.

Mad Clip: Τι είπε στην αστυνομία ο οδηγός του μαύρου Audi

Ο οδηγός του μαύρου Audi R8 παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές το βράδυ της Πέμπτης και έδωσε την δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ. Όπως υποστήριξε δεν έχει την παραμικρή σχέση με το τροχαίο, απλά πέρασε δίπλα από το όχημα του τραγουδιστή, και χωρίς να δει καν ποιος είναι μέσα σε αυτό συνέχισε την πορεία του. Μετά το τέλος της συνομιλίας του με τους αστυνομικούς αφέθηκε ελεύθερος.

Νωρίτερα και η τροχαία είχε βγάλει σχετική ανακοίνωση η οποία ανέφερε τα εξής:

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα:  210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου