Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Νίκος Τσουμάνης: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο του ποδοσφαιριστή – Τι λέει φίλος του

Φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για το θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μαρίνα της Καλαμαριάς.

Το αυτοκίνητο ερευνήθηκε ενδελεχώς, έγινε λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στο σημείο βρέθηκε νωρίτερα και ιατροδικαστής ο οποίος θα προσπαθήσει να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.

«Ίσως να αυτοκτόνησε»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησε ο Νίκος Τσουμάνης, ο αθλητικογράφος Γ. Τότσικας, ο οποίος γνώριζε τον ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφερε ο κ. Τότσικας, ο Νίκος ήταν ένα καλό, ένα «χρυσό» παιδί που έπαιξε στην ομάδα του Άρη για δύο περιόδους και που στην παρούσα φάση όμως, ενδεχομένως να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα δεχόμενος μεγάλη πίεση από αυτά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το grtimes.gr, το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή φέρεται να γνώριζε για τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Φiλος ποδοσφαιριστή: Η θλίψη του ήταν έκδηλη εδώ και καιρό

Για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ποδοσφαιριστής, αλλά και τις τελευταίες του κινήσεις, μίλησε στους δημοσιογράφους, φίλος του Νίκου Τσουμάνη λέγοντας ότι ο ίδιος δεν πιστεύει ότι πρόκειται για έγκλημα αλλά βρίσκει πιθανότερο να έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς «η θλίψη του ήταν έκδηλη εδώ και καιρό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου