Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τις καταγγελίες στο θέατρο – «Μου προκαλούν φρίκη»

«Δεν μπορούσες να φανταστείς ότι έκαναν αυτά τα πράγματα», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις καταγγελίες που έγιναν στο χώρο του θεάτρου.

«Τότε ήταν η εποχή της αθωότητας, ήμασταν ευτυχισμένοι με ένα κομμάτι ψωμί, με μια ωραία ταινία. Αναπολώ, αλλά δε νοσταλγώ την εποχή. Δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες, δεν τον αντέχω», είπε αρχικά ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Για το ελληνικό metoo, ο Γιώργος Κωνσταντίνου απάντησε: «Για τις καταγγελίες λένε “τα ξέρατε”, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν μπορούσες να φανταστείς ότι έκαναν αυτά τα πράγματα. Δεν είναι ωραίο να λες “οι κυρίες αυτές τώρα το θυμήθηκαν;”.

Ναι, τώρα, γιατί το έσερναν σε όλη τους τη ζωή μέσα τους. Μου προκαλούν φρίκη αυτά που συνέβησαν. Όταν έχεις έναν άρρωστο πατέρα ή μια άρρωστη μητέρα, μπορείς να κάνεις υποχώρηση και να μην κάνεις την επανάσταση εκείνη την ώρα».

«Είπα ότι εγώ δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή κανενός και μην ασχοληθείτε με τη δική μου. Ο καθένας έχει κάνει λάθη. Όλο το focus έγινε πάνω στο θέμα του τζόγου και έμεινε εκεί το θέμα. Ο κόσμος θα κρίνει αν τα παιδιά μου όντως κληρονόμησαν το ταλέντο μου», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου