Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

«Εξερράγη» ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά: «Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ;»

"Τι πράγματα είναι αυτά; Μ’ αρέσει σαν γυναίκα περισσότερο η μία από την άλλη", είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν έντονο επεισόδιο στον αέρα του Πρωινό, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας για τον Bradley Cooper, τη Lady Gaga και την Irina Shayk, όταν ο παρουσιαστή είπε ότι προτιμά την καλλονή από την τραγουδίστρια, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Γούστα είναι αυτά Γιώργο».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει ο Γιώργος Λιάγκας από τα ρούχα του.

«Για το γούστο μου μίλησα. Συγγνώμη τώρα, να μην τρελαθούμε. Στο πλαίσιο του #metoo απαγορεύεται να πούμε ότι μας αρέσει μία γυναίκα, ενώ δεν μας αρέσει μια άλλη; Ε, τι “γούστα είναι αυτά;”. Συγγνώμη τώρα, μιλάω για μένα. Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ; Να κάτσω εδώ και να μη λέω τίποτα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έχει σχέση ποια σου αρέσει εσένα; Γιατί πίσω από αυτό υπονοείς ότι η Irina Shayk είναι μία ωραία γυναίκα, ενώ η άλλη είναι μία πιο εναλλακτική», απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Μην αφαιρέσουμε το δικαίωμα να έχουν άποψη ότι μ’ αρέσει ο ολυμπιακός και όχι ο παναθηναϊκός. Τι πράγματα είναι αυτά; Μ’ αρέσει σαν γυναίκα περισσότερο η μία από την άλλη. Εσένα γιατί λες ότι σ’ αρέσει ο Τζέισον Στέιθαμ; Δικαίωμά σου! Σου είπα εγώ να μην το λες; Έλα Θεέ και Κύριε», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου