Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Ιορδανίδης: Είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω να πάρω ούτε τσιγάρα

«Είχα δανειστεί από όλους μου τους φίλους» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός

ΟΤάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα βρέθηκαν την Κυριακή στον καναπέ του Dot στον ΣΚΑΪ για να συναντήσουν τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη. Με αφορμή την θεατρική παράσταση, «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε για όλα ενώ ο πρωταγωνιστής του MEGA αναφέρθηκε και στην δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν γεννήθηκε ο Δάνος, ο μεγάλος μας γιος και μετά από είκοσι μέρες έχασα τον πατέρα μου που εκεί άρχισε να γίνεται ένας επαναπροσδιορισμός πρώτος των πραγμάτων».

«Μετά υπήρξαν και κάποιες επαγγελματικές αποτυχίες γιατί είχα φτάσει σε σημείο πραγματικά να μην έχω να πάρω ούτε τσιγάρα. Επειδή υπήρχε ένα σπίτι και δεν ήθελα να την αγχώσω την Θάλεια, δεν της έλεγα ότι δεν έχω να πάρω ούτε τσιγάρα αλλά είχα δανειστεί από όλους μου τους φίλους. Προσπαθούσα να της το κρύψω για να μην αισθανθεί όλη αυτή την αβεβαιότητα αλλά κάποια στιγμή, όταν βάζεις πράγματα κάτω από το χαλί, σκάει το παραμύθι» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Τάσος Ιορδανίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου