Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Λουκία Πιστιόλα: «Πέρασα δύσκολα οικονομικά, μου είχαν κόψει το ρεύμα»

"Ξεπούλησα ότι με πολύ κόπο έφτιαξε ο πατέρας μου. Ξεπούλησα τις μετοχές της εταιρίας του πατέρα μου, ξεπούλησα την περιουσία που μου άφησε για να σταθώ στα πόδια μου", αποκαλύπτει η Λουκία Πιστιόλα

Η Λουκία Πιστιόλα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση της με τους γονείς της, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, ενώ ξέσπασε κατά των ριάλιτι. 

Η ηθοποιός μένει στο σπίτι της αείμνηστης Κικής Σεγδίτσα και νιώθει ευτυχισμένη που ζει με την ανάσα της και την παρουσία της στο σπίτι.

«Είμαι η κλασική μαμά με παντόφλες, κέικ και μπισκότα. Φτιάχνει τα μελομακάρονα μόνη της, καμιά φορά δίνει και χαστουκάκια, και αυστηρή και καλή, και κλώσσα… Υπήρξα απ’ όλα», λέει η Λουκία Πιστιόλα.

Μεγάλη της αδυναμία ήταν ο πατέρας της, από τον οποίο κρατάει τα πάντα και νιώθει πως όσο μεγαλώνει γίνεται σαν εκείνον. «Ο άνθρωπος που έχει παιδιά δεν πεθαίνει ποτέ. Τον κουβαλάνε για πάντα», είπε.

Η μητέρα της ήταν πιο αυστηρή και αναγνωρίζει πως την έκανε ένα μορφωμένο άνθρωπο, καθώς απαίτησε να σπουδάσει η κόρη της. «Κέρβερο του σπιτιού» χαρακτήρισε η Λουκία Πιστιόλα τη μητέρα της, η οποία ήταν ο πιο αυστηρός κριτής της. «Μου λείπει η πίστη της μητέρας μου. Πίστευε πως ο κάθε άνθρωπος είναι κομμάτι του Θεού», είπε η ηθοποιός.

Η Λουκία Πιστιόλα αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, τα οποία την ανάγκασαν να πουλήσει την πατρική της περιουσία. «Πέρασα δύσκολα οικονομικά. Μου είχαν κόψει το ρεύμα, υπήρξα δούλος των τραπεζών και των δανείων. Ξεπούλησα ότι με πολύ κόπο έφτιαξε ο πατέρας μου. Ξεπούλησα τις μετοχές της εταιρίας του πατέρα μου, ξεπούλησα την περιουσία που μου άφησε για να σταθώ στα πόδια μου», εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τηλεόραση, ένα μέσο που μπορεί να μην συμπαθεί ιδιαίτερα, αλλά της απέδωσε χρήματα. Ωστόσο, ξέσπασε κατά των ριάλιτι και όσων συμμετεχόντων αυτών των προγραμμάτων αυτοαποκαλούνται ηθοποιοί.

«Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που δεν μου αρέσει, αλλά το ευγνωμονώ γιατί μου έδωσε λεφτά. Με ενοχλούσε που ο κόσμος με αναγνώριζε. Ο ηθοποιός πρέπει να είναι ένα άδειο δοχείο για να έρθει ο κάποιος ρόλος. Ούτε με απασχολεί, ούτε δίνω σημασία στο τι λέγεται για μένα. Μου κάνει εντύπωση ότι θεωρούνται ηθοποιοί άνθρωποι που πηγαίνουν στα ριάλιτι και υπάρχουν ταλαντούχοι ηθοποιοί που δουλεύουν διανομείς. Ένας ηθοποιός δεν μπορεί να παίζει στο Bachelor ή στο Survivor», είπε η Λουκία Πιστιόλα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου