Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά της νονάς της Τζωρτζίνας: «Να υπάρχει και λίγη τσίπα πια»

"Κυρία μου, ποιος σου έκανε κακό εσένα; Πέθαναν τρία παιδιά και η Δικαιοσύνη κατηγορεί τη μάνα ότι σκότωσε το ένα παιδί της, και το κακό έγινε σε σένα επειδή έκλαιγες;", είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 12:00.

Το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις συνεχείς αποκαλύψεις. Στο Πρωινό, μίλησε μεταξύ άλλων και η νονά της Τζωρτζίνας. Τα λεγόμενά της, όμως, προκάλεσαν την «έκρηξη» του Γιώργου Λιάγκα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η νονά της Τζωρτζίνας;

Το παιδί αυτό το είχα σαν δικό μου παιδί και ταράχτηκα σα να ήταν το δικό μου παιδί εκείνη την ώρα. Φυσικά δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό, ότι είχε επέμβει και χτυπούσε το μηχάνημα του παιδιού.

Φαίνεται πως το παιδί βασανίστηκε πολύ, 9 απόπειρες ίσως και περισσότερες.

Βρίσκομαι σε σοκ, είμαι συντετριμμένη, δεν μπορούσα να φανταστώ, η μάνα κάνει κακό στο παιδί. Δεν γίνεται η μάνα να κάνει κακό στο παιδί! Δεν γίνεται! Ήμουν σίγουρη επειδή η μάνα ήταν δίπλα! Ότι το παιδί είναι προστατευμένο, ότι είναι ασφαλής. Αυτό που μπορώ να θυμηθώ έντονα τις τελευταίες μέρες είναι ότι με κάλεσε μια εβδομάδα πριν και μου είπε ότι είναι όλα καθαρά! Μείνε ήσυχη, είναι όλα καθαρά! Δεν φοβόμουν κάτι, δεν θεωρώ πως κάποιος έχει σκοτώσει. «Ε ναι -μου λέει- αυτό σου λέω», λέει ότι τελικά δεν είναι το έγκλημα του αιώνα.

Αισθάνεστε ότι σας κορόιδεψε;

Κάποιες αντιφάσεις που όπως έπεφτε και σ’ εσάς έπεφτε και σ’ εμένα. Έβλεπα ότι άλλα έλεγε σ’ εσάς στον αέρα, άλλα είχε πει σ’ εμένα.

Η τελευταία φορά που μιλήσατε με την μητέρα πότε ήταν;

Χθες το πρωί.

Τι σας είπε;

Ότι είναι όλα καλά. Τίποτα άλλο. Υπάρχει λόγος μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της; Μπορεί μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της; Και γιατί; Πως μπορεί να μου έχει προξενήσει εμένα τόσο πόνο. Γιατί ένα χρόνο γι’ αυτό το παιδί έκλαιγα κάθε μέρα. Θα τη ρώταγα γιατί μου έκανες τέτοιο κακό;

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας: «Όλοι για τον εαυτό τους μιλάνε, μου κάνει εντύπωση. Πέθαναν τρία παιδιά και βγαίνουν όλοι και μιλάνε για τον εαυτό τους. Κυρία μου, ποιος σου έκανε κακό εσένα; Πέθαναν τρία παιδιά και η Δικαιοσύνη κατηγορεί τη μάνα ότι σκότωσε το ένα παιδί της, και το κακό έγινε σε σένα επειδή έκλαιγες; Απαντάς αν είναι ή αν δεν είναι το έγκλημα του αιώνα; Και ένα παιδί βασανίστηκε επί έξι μήνες για να πεθάνει; Και πιθανό να είδε και τα αδελφάκια του πώς πέθαναν. Και ο καθένας εδώ κοιτάει την πάρτη του; Το αν έκλαιγε ή δεν έκλαιγε και έχουν αφαιρεθεί οι ζωές τριών παιδιών; Να υπάρχει και λίγο τσίπα πια σε αυτά που λένε, όποιοι τα λένε.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου