Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Έφτασε στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – Πλήθος κόσμου στο σημείο


Η 33χρονη πρόκειται να αρνηθεί τη χορήγηση κεταμίνης στην κόρη της

Στον ανακριτή έφτασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με αυτοκινητοπομπή από τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ στο χώρο υπάρχει πλήθος κόσμου που καταγράφει την άφιξή της.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Η 33χρονη αναμένεται να αρνηθεί την ανθρωποκτονία από πρόθεση και ότι εκείνη χορήγησε την κεταμίνη, ρίχνοντας τις ευθύνες στους γιατρούς.


«Θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”» είναι το μήνυμα που στέλνει η Ρούλα Πισπιρίγκου και σε μια κίνηση τακτικής, όπως ερμηνεύεται, καταθέτει αίτηση διαζυγίου. Η μητέρα και η αδελφή της, που βρίσκονται στο πλευρό της, υποστηρίζουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ξυλοκοπούσε την 33χρονη. «Χρησιμοποιήθηκε ως εξιλαστήριο θύμα» λέει η οικογένεια πεπεισμένη για την αθωότητα της κατηγορούμενης και κάνει λόγο για «άτομα εμμονικά με τη Ρούλα».

πηγή βιντεο

Ίσως και μέσα στην ημέρα πραγματοποιηθεί η εκταφή της 9χρονης προκειμένου να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο φέρετρο της κόρης της.


Όπως είχε εξηγήσει ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, το τάμπλετ μπορεί να περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τις Αρχές. Όπως είπε, κάνοντας την εκταφή μπορούν να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά του 9χρονου παιδιού για να γίνει ανάλυση και να μάθουν πώς συνέβησαν οι προηγούμενες απόπειρες ανθρωποκτονίας της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου