Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Eurovision 2022: H πανέμορφη Emma Muscat με το τραγούδι «I am what I am» θα εκπροσωπήσει την Μάλτα

Eurovision 2022: Η Emma Muscat θα βάλει τα δυνατά της για εντυπωσιάσει κριτές και τηλεθεατές.

Ήταν Φεβρουάριος όταν ανακοινώθηκε επίσημα πως η Emma Muscat θα διαγωνισθεί στην Eurovision 2022, εκπροσωπώντας την Μάλτα.


Αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση ήταν πως ενώ η τραγουδίστρια διαγωνίσθηκε με το τραγούδι, «Out of Sight» και ήταν και αυτό που την ανέδειξε νικήτρια στο MESC 2022, λίγες ώρες αργότερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που έλεγαν πως θα γίνει αλλαγή του τραγουδιού με το οποίο θα συμμετέχει η χώρα στο διαγωνισμό, κάτι που μετά από λίγο καιρό επιβεβαιώθηκε.

Έτσι λοιπόν, η Emma Muscat τελικά αποφάσισε να εκπροσωπήσει την χώρα της με το τραγούδι «I am what I am» με την υπογραφή των Dino Medanhodzic, Julie Aagaard, Stine Kinck καθώς και της Emma Muscat. Πρόκειται για ένα πολύ αισιόδοξο τραγούδι με το οποίο η Μάλτα θα επιχειρήσει να διεκδικήσει τη νίκη.


Η Emma Muscat είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα της καθώς κάνει ήδη καριέρα ως τραγουδίστρια ενώ είναι και γνωστό μοντέλο, δουλεύοντας περισσότερο στην Ιταλία.

Η Emma ασχολήθηκε με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της στο University of Performing Arts. Είναι θαυμάσια πιανίστα ενώ πλέον γράφει η ίδια και συνθέτει τα τραγούδια της

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου