Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real – Σημειώθηκαν εκρήξεις, βρέθηκαν γκαζάκια

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Μαρούσι, καθώς ξέσπασε φωτιά στο κτίριο που στεγάζονται ο ραδιοφωνικός σταθμός Realfm 97,8 και η εφημερίδα Real News.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 3:00 το πρωί στο κτίριο που στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του Real FM και της Real News στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παρνασσού στο Μαρούσι, ενώ μετά από περίπου δύο ώρες τέθηκε υπό έλεγχο.

Σημειώνεται ότι το ισόγειο του κτηρίου είναι κενό, στον πρώτο και δεύτερο όροφο στεγάζονται τα γραφεία Real FM & Real News, ενώ στον τρίτο όροφο βρίσκονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκαν εκρήξεις και υπολείμματα αυτοσχέδιου μηχανισμού και συγκεκριμένα τρία γκαζάκια με ταινία έχουν εντοπιστεί από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Οι εστίες της φωτιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ήταν δύο. Η μία ήταν σε εταιρεία πάνω από τις εγκαταστάσεις του Real, ενώ η δεύτερη έξω στη σκάλα στο ισόγειο όπου είχαν τοποθετηθεί τα γκαζάκια.

H κύρια αιτία της πυρκαγιάς ήταν στον 3ο όροφο όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ εργαζόμενη – μια ηχολήπτρια – που βρισκόταν στο κτίριο την κατέβασαν οι πυροσβέστες από το κλιμακοστάσιο και διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου