Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Συγκινεί ο Νίκος Μπάρκουλης: «Τώρα δεν έχω να γυρίσω και να πω ένα, γειά σου πατέρα»

"Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα" εξομολογείται ο Νίκος Μπάρκουλης.

Ο Νίκος Μπάρκουλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha.

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική όσο και στις αναμνήσεις που έχει από τα τελευταία χρόνια του πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρκουλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μεγάλωσα, ωρίμασα, πολλές καταστάσεις… Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Θα ήθελα να ξεχάσω τα άσχημα σχόλια για τον θάνατο του πατέρα μου. 100% συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τέτράμηνο, πεντάμηνο που έκατσα κάτω και ασχολήθηκα βλέποντας τις ταινίες του».

«Από τον πατέρα μου θυμάμαι σίγουρα το βλέμμα του. Δηλαδή αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Ο άνθρωπος σε κοίταγε και καταλάβαινες αν έπρεπε να μιλήσε ή να μην μιλήσεις. Εγώ Εντάξει μέχρι και πριν έξι μήνες έλεγα πως ήταν μεγάλος άνθρωπος, στο καροτσάκι… Τι άλλο ήθελα; Μας συντηρούσε με την σύνταξη του; Όσο μπορούσε έκανε ότι καλύτερο; Έλεγα ότι είχα έναν πατέρα έστω να γυρίσω; Έπαιξε μαζί μου; Άλλα παιδιά δεν τα έχουν αυτά καν! Καλή ώρα, τώρα, δεν έχω να γυρίσω και να πω ένα, γεια σου πατέρα».

Δειτε το βιντεο εδω

«Ασχολούμαι με τα social media και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει και λέγομαι «φοιτητής» στη δραματική σχολή. Σίγουρα μετά θέλω να προχωρήσω στην τηλεόραση, σε σίριαλ και ταινίες αλλά θέλω να κάνω και θέατρο» συμπλήρωσε ο Νίκος Μπάρκουλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου