Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Τζούλια Νόβα: «Θεωρούσε ότι επειδή είμαι ξένη, είμαι και ελευθέρων ηθών»

«Μπήκε κάποιος στο σπίτι της και τη σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ», λέει η Τζούλια Νόβα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Τζούλια Νόβα.

 Η ξανθιά καλλονή μίλησε για την κορούλα της, τα αισθήματα που έχει για τον πατέρα της, αλλά και τη δολοφονία της θείας της.

«Έχασα τη μιλιά μου κι έκλαιγα όταν πήρα αγκαλιά την κόρη μου. Έπαθα κάτι που δεν θέλω να το πάθει καμία μανούλα. Στις διακοπές, πάνω στη βιασύνη μας, κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας μέσα στο αυτοκίνητο κι έσπασα το τζάμι», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα είπε στη συνέχεια: «Εφόσον ο πατέρας μου απουσίαζε, δεν μου λείπει, δεν τον αισθάνομαι σαν μπαμπά. Στα 14 μου, η μητέρα του φίλου μου, θεωρούσε ότι επειδή ήμουν ξένη, ήμουν και ελευθέρων ηθών κι ας ήμουν μωράκι ακόμα, ήταν το πρώτο μου αγόρι.

Συναντιόμασταν στο σχολείο, χεράκι χεράκι, φιλάκι… Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο. Το πρώτο μου αγόρι μου, για να μη με χάσει, μου έλεγε πως είμαι άσχημη και ότι δεν θα με αγαπήσει άλλος».

Κλείνοντας, η Τζούλια Νόβα είπε: «Μου λείπει η θεία μου, τη χάσαμε πριν από 13 χρόνια. Μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου