Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Γιάννης Βογιατζής: «Ήθελαν το κακό μου, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να με κατεβάσουν από την μαρκίζα»

«Έχω δει πολλές σαχλαμάρες, δεν τις δέχομαι. Στον άνθρωπο συνυπάρχει η σαχλαμάρα και η σοφία», λέει ο Γιάννης Βογιατζής.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της συζύγου του, τους συναδέλφους που ήθελαν το κακό του στο θέατρο και η σχέση με τον πατέρα του.

«Υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν το κακό μου θεατρικά. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να με κατεβάσουν από την μαρκίζα. Μου φάνηκε περίεργο στην αρχή όταν με αναγνώριζαν, το συνήθισα. Κι έναν εγκληματία εάν τον δεις 50 φορές θα τον θυμάσαι μετά. Έχω δει πολλές σαχλαμάρες, δεν τις δέχομαι. Στον άνθρωπο συνυπάρχει η σαχλαμάρα και η σοφία. Ο πατέρας μου κάθε φορά που ερχόταν στο θέατρο μου έλεγε συνέχεια συμβουλές», είπε αρχικά ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο Γιάννης Βογιατζής είπε στη συνέχεια: «Θεωρώ τον εαυτό μου τον πιο ευτυχή άνθρωπο που υπάρχει. Έχω την φωτογραφία της συζύγου μου πάντοτε και την συμβουλεύομαι… Την σύζυγο μου την πρωτογνώρισα όταν της έκανα μαθήματα, αλλά μέχρι να έρθει το αίσθημα πέρασαν χρόνια. Ζω με τις αναμνήσεις, είναι πολύ δυνατές και σε φτιάχνουν σαν άνθρωπο.

Δειτε το βιντεο εδω

 Δεν έχω εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες μου, αν τις είχα τελειώσει ίσως να είχα τελειώσει και τη ζωή μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου