Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη για τον σύζυγο της: «Θέλω να πιστέψω ότι είναι σε ένα ταξίδι»

"Είναι τα δυσκολότερα Χριστούγεννα που έρχονται για όλη τη ζωή μου μέχρι σήμερα" εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Την Δέσποινα Μοιραράκη συνάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωινό της Τετάρτης, με την κάμερα του Happy Day στον Alpha. 

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash μίλησε από καρδιάς για την δύσκολή διαχείριση της απώλειας του αγαπημένου της συζύγου με αφορμή και τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσει χωρίς εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοιραράκη εξομολογήθηκε πως «είναι τα δυσκολότερα Χριστούγεννα που έρχονται για όλη τη ζωή μου μέχρι σήμερα. Κρατάω τις καλές αναμνήσεις, τις όμορφες στιγμές αλλά είναι η απουσία του. Θέλω καμιά φορά να πιστέψω ότι είναι σε ένα ταξίδι και θα έρθει αλλά τελικά λέω, «αφού δεν είναι σε ταξίδι, δεν υπάρχει, πρέπει να το καταλάβεις». Εκεί υπάρχει μια πάλη. Η δουλειά βοηθάει και τα παιδιά μου».

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου, θεωρώ όμως – όπως και πάντα θεωρούσα – τον εαυτό μου ευλογημένο παιδί του Θεού. Έχω περάσει δύσκολα αλλά ευγνομωνώ τον Θεό που το έζησα. Αυτό βέβαια κάνει ακόμα πιο δύσκολο ότι δεν συνεχίζει να υπάρχει αυτό το όνειρο, αυτή η ομορφιά, αυτή η ευτυχία».

«Δεν έχει έρθει ακόμα στον ύπνο μου. Ποτέ μέχρι τώρα, όχι» πρόσθεσε, επίσης, η Δέσποινα Μοιραράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Δεν πιστέψαμε ότι θα φύγει, εκείνος δεν το ήξερε. Ο επικήδειος στον σύζυγο μου είναι αλήθεια ότι ήταν μέσα από την ψυχή μου. Ήταν η αλήθεια της ζωής μας. Με αγάπησε και τον αγάπησα υπερβολικά. Στάθηκε δίπλα μου και στάθηκα κοντά του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

Δειτε το βιντεο εδω

Οι τελευταίες λέξεις που μου είπε ήταν «σε λατρεύω» δύο φορές και θεώρησα ότι ήταν πολύ σημαντικό να αναφερθώ και στη στεναχώρια που είχε για τη δουλειά του»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου