Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

«Δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν τόσο προετοιμασμένος να πέσει στο μηδέν»

"Θα σου πω την αλήθεια και δίκαιος υπήρξε αλλά κι άδικος μερικές φορές. Και το μέτρο έχασε κάποιες φορές κι υπήρξε κι αξιοπρεπής."

Στο The 2Night Show ήταν καλεσμένοι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, όπου ανέφεραν τι άνθρωπος είναι για τους ίδιους ο Πέτρος Κωστόπουλος μιας κι είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν.

Ν.Ζ.: «Του χρωστώ του Πέτρου Κωστόπουλου γιατί κατάλαβε τι μπορώ να κάνω. Μου έχει κάνει μόνο καλό. Με τον Θανάση δεν ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες, φύγαμε έναν χρόνο πριν γίνουν αυτά κι όχι ωραία, αν με ρωτάς. Ήταν περισσότερο από επαγγελματικός χωρισμός, συναισθηματικός. Δεν έχω ζήσει τα άσχημά του, οπότε έχω να σου πω μόνο καλά πράγματα. Είναι συγγενής για εμένα.»

Θ.Α.: «Θα σου πω την αλήθεια και δίκαιος υπήρξε αλλά κι άδικος μερικές φορές. Και το μέτρο έχασε κάποιες φορές κι υπήρξε κι αξιοπρεπής. Δεν είχα την σχέση που είχε η Νάνσυ. Τον συμπαθούσα πολύ αλλά έβαζα κι ένα όριο στην δουλειά. Συμβαίνουν αυτά αλλά δεν ξέρω αν ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν προετοιμασμένος για αυτό, ότι μια μέρα μπορεί να συμβεί. Έπεσε πολύ στο μηδέν. Αλλά έχω καλές αναμνήσεις, ήταν δίκαιος κι αξιοπρεπής, έχανε βέβαια και το δίκιο του.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου