Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένος» δηλώνει πρώην συνεργάτης του

"Από τη στιγμή που το έκανε, το ξανάκανε και το ξανάκανε, ο άνθρωπος είναι άρρωστος".

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. 

Ο Θοδωρής Μαυρόπουλος, πρώην συνεργάτης του, μίλησε στο Πρωινό έξω από τα δόντια.

«4 χρόνια τον ήξερα τον Στάθη πάνω στη δουλειά. Το 2011 μέχρι το 2014. Γενικά ήταν διαχυτικός με τις κοπέλες που έρχονταν στα event μας. Φυσικά το επέτρεπαν κι αυτές, δεν ήταν δηλαδή ότι γινόταν μπάστακας. Πήγαιναν αυτές να βγουν καμιά φωτογραφία και τις ρωτούσε “που είστε εσείς, από πού είστε εσείς”, τέτοιο στυλ, οικειότητα ας πούμε. Δηλαδή η διαχυτικότητα, αν τον βοηθάει και το κομμάτι του χιούμορ – φυσιολογικό δεν είναι – στο να πλησιάσει κάποιος και να τον πλησιάσεις κι εσύ. Ο Στάθης δεν έδειχνε τίποτα από όλα αυτά.

Αν έπεφτε κάτι στην αντίληψή μου, να ξέρεις ότι θα ήμουν ο πρώτος που θα τον έδινε στεγνά. Έτυχε ας πούμε μία φίλη μου να μου λέει “ξέρεις είναι πολύ γλίτσας, πάρε τον από ‘δω πέρα”. Γιατί από τη στιγμή που το έκανε, το ξανάκανε και το ξανάκανε, ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένος και καλά να πάθεις ό,τι κι αν σου γίνει. Δηλαδή καλά να πάθεις.

Άνθρωποι που κάνουν τέτοια πράγματα, τους αξίζει να έχουν τέτοιες αντιμετωπίσεις και τέτοιες αντιδράσεις από τον κόσμο. Το χειρότερο που μπορεί να γίνει γι’ αυτόν είναι ότι δε θα μπορεί να κυκλοφορήσει έξω, είναι το μόνο σίγουρο», δήλωσε ο Θοδωρής Μαυρόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου