Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ιδιωτικός ντετέκτιβ για τη σπιτονοικοκυρά – Δεν γνώριζαν οι συγγενείς ότι πέθανε

"Μήπως και έχει δηλητηριαστεί και η γυναίκα αυτή, η ξαδέρφη μου".

Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας και του Μάνου ξεκινά, με σκοπό να φωτιστεί η υπόθεση. 

Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, πολλά ερωτήματα ζητούν απάντηση για τη σχέση που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με τη σπιτονοικοκυρά του, Ευγενία Κούτρα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, μπαίνει ιδιωτικός ντετέκτιβ στην υπόθεση, ο κ. Σωκράτης Στρατής, ο οποίος ορίστηκε από τους συγγενείς της. «Θα αναζητηθεί η αλήθεια από δέκα συγγενείς. Η Ευγενία Κούτρα φέρεται να είχε δώσει 10.000 ευρώ στον Μάνο Δασκαλάκη ώστε να οργανώσει την αποτέφρωσή της. Το γεγονός ότι υπάρχει τάφος στο νεκροταφείο της Πάτρας με το όνομα της κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι δεν αποτεφρώθηκε ποτέ και έγινε ταφή», είπε ο δημοσιογράφος.

Πρώτη ξαδέλφη της σπιτονοικοκυράς, δήλωσε στην εκπομπή: «Δεν ξέραμε ότι πέθανε. Δεν ξέραμε τίποτα. Ούτε από το νοσοκομείο μας ενημέρωσαν. Αφού είπαν στην αρχή ότι δεν έχει συγγενείς».

Από την πλευρά του, πρώτος ξάδελφος της Ευγενίας Κούτρα λέει: «Η γυναίκα αυτή είχε βέβαια κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά όχι και να πεθάνει! Παράξενο μας φάνηκε γιατί δεν μάθαμε τίποτα. Και αν δεν γινόταν αυτό το πράγμα τώρα δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι είχε πεθάνει κιόλας.

Ο Μάνος ανέλαβε την κηδεία της αφού ήταν εξουσιοδοτημένος, ο μόνος που μπορούσε να πάρει χρήματα και να κάνει γιατί χρειάζονται έξοδα για να γίνουν οι κηδείες.

Εμείς εδώ τα πρωτοξάδερφα λέμε να βάλουμε δικηγόρο. Πρέπει να μάθουμε καταρχήν αν η γυναίκα αυτή έχει πεθάνει όντως από το πρόβλημά της από την αρρώστια της ή έχει πάθει κάτι άλλο γιατί πολλά συζητιούνται. Μήπως και έχει δηλητηριαστεί και η γυναίκα αυτή, η ξαδέρφη μου».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου