Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Breakfast@Star: Έναρξη σε βαρύ κλίμα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

"Είναι μία δύσκολη ημέρα σήμερα, μπήκε πάρα πολύ δύσκολα ο μήνας", ανέφερε η Ελένη Χατζίδου στην έναρξη της εκπομπής.

Το δικό τους σχόλιο για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο ξεκίνημα του σημερινού Breakfast@Star, που δεν θύμιζε σε τίποτα τη συνηθισμένη έναρξη της εκπομπής.

«Είναι μία δύσκολη ημέρα σήμερα, μπήκε πάρα πολύ δύσκολα ο μήνας. Όλοι είδαμε τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων στη Λάρισα, εκεί στα Τέμπη, ενός εμπορικού και ενός επιβατικού. Δυστυχώς έχουμε νεκρούς, πολλούς τραυματίες. Αυτή τη στιγμή ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής είπε ότι είναι 32 οι νεκροί και 85 οι τραυματίες», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Υπάρχουν και αγνοούμενοι, προσπαθούν να απεγκλωβίσουν ακόμα ανθρώπους. Εμείς να πούμε ότι είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή, όμως σήμερα δεν προέχει η ψυχαγωγία. Προέχει η ενημέρωση η δική μας και η δική σας φυσικά, γι’ αυτό και θα παραδώσουμε τη σκυτάλη νωρίτερα σήμερα γύρω στις 9:30. Να δούμε τι έχει γίνει και να αποδοθούν επιτέλους και οι ευθύνες για όλο αυτό που έχει γίνει», σημείωσε από τη δική του πλευρά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Γύρω στις 19:30 ξεκίνησε από την Αθήνα και περίπου στις 23:30 συνέβη το δυστύχημα», τόνισε η Ελένη Χατζίδου στη συνέχεια.

«Είναι συγκλονιστικό. Έντεκα παρά το βράδυ έγινε νομίζω», ανέφερε η Μαίρη Αργυριάδου.

Όπως ανέφερε και το ζευγάρι, το Breakfast@Star θα δώσει σήμερα τη σκυτάλη στην ενημέρωση στις 9:30.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου